PUBLICACIONS
RECULL DE RECORDS Resenyes >

Es una relació de les dures vivencies viscudes per ella.

CRONIQUES Resenyes >

En les pàgines d´aques llibre hi trobareu els records i les impresions d´un infant sensible  que s´anava despertant a la vida en els anys vers el 1915 primer i desprès tota l´evolució d´infant a noieta i més tard, a donzella i jove casadera fins als 23 anys quan acaba la narració.

RETALLS DE VIDA Resenyes >

Hola!, possible lector.

Tens a mà uns escrits que són veritablement retalls de vida. Tot és veritat. He conegut les perdones protagonistes, els he canviat els noms i llocs i espero que no seran reconegudes.

PAGINAS  SUELTAS Versió en castellà de Retalls de vida Resenyes >
Hola posible lector.

Tienes en las manos unos libros que son verdaderos retazos de vida. Todo es verdad. He conocido las personas protagonistas, he cambiado nombres y lugares y espero que no sean reconocidas.
LA RUTA DEL VEREDICTE Resenyes >

A l´aplec d´escrits que formen aquest llibre, era difícil posar-hi un nom.

No són ben bé una novel.la. Tampoc són una narració. Quan es troben la Rosa i l´Eulalia, és un moment crucial en les seves vides.

FOC I CENDRES Resenyes >

Els textos d´aquest llibre de poemes Foc i Cendres podrien titular-se Pàgines viscudes ; tenen vida, tenen somnis, ideals, esperances, il.lusions, tristesa, imatges plenes de llum, ironies a través de cançons. Es lleggeix bé i no és aborrit.

MARGOT I CATERINA Resenyes >

Es la història de unes dones de la època actual, no moderna, despertes i llestes per haver viscut i experimentat tots els fets i circumstàncies que han anat envoltant les seves vides .

MARGOT I CATERINA (versio castellà) Resenyes >

Es la historia de unas mujeres de la epoca actual, no moderna, despiertas y preparadas por haber vivido y experimentadt todos los hechos y ciercunstancias que han ido rodeando sus vidas.

ALTRES PUBLICACIONS Resenyes >

Te per editar dues novel.les:
Calaix d’oblit

Novel.la barrejada amb història. Personatges creats. Situacions imaginaries
   
i una compilació:  
L’insòlit diàleg

Original col.lecció de respostes d’una llarga correspondència amistosa entre un capellà i una dona que no es sent catolica i que podria ser-li mare.

Les dues obres també amb versió castellana